Kodinhoitopalvelut Kemi-Keminmaa-Tornio alueella.

Koronavirus ja kotisiivous

Julkaistu 26.03.2020
Koronavirusepidemia on aiheuttanut monenlaisia muutoksia maahamme ja uusia muutoksia on vielä tulossa. Eritoten hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen ja tarpeettomien ihmiskontaktien välttämisen tärkeys on korostunut. Suurin osa ihmisistä on varmaan tutustunut tämän hetkisiin siivousohjeisiin, joiden avulla pyritään minimoimaan uusien tartuntojen määrä. Tässä vielä kertauksena muutamia ohjeita:

Käytä kertakäyttökäsineitä ja laita ne roskiin tehtyäsi puhdistustyön. Älä koske niiden
ulkopintaan riisuessasi niitä.

Useinkosketeltavat pinnat tarvitsevat säännöllistä päivittäistä/viikottaista
puhdistusta. Tällaisia pintoja ovat esim. ovenrivat, valokatkaisijat, kaiteet, puhelin!,
näppäimistöt ja kaukosäätimet. Käytä puhdistamiseen kertakäyttöisiä siivousliinoja ja
emäksistä puhdistusainetta (pH 8-10)/desinfiointiainetta.

Tyhjennä roskikset usein ja täytä ne vain noin 3/4 tilavuudestaan. Sulje pussin suu
huolellisesti.

Kotisiivouksellakin on tärkeä merkitys epidemian leviämisen minimoimisessa. Toimimme kodissasi nykyisten ja tulevien hygieniaohjeiden mukaan. Käytämme kertakäyttöisiä siivousliinoja ja puhdistamme useinkosketeltavat pinnat desinfiointiaineella muun sovitun siivouksen lisäksi. Emme tule töihin sairaana ja toivomme myös asiakkaiden siirtävän jo-sovitun siivousajan tuonemmaksi, jos vointi on huono. Tällä hetkellä on tarpeellista välttää kaikkia helposti tarttuvia sairauksia, jotta vastustuskyky ei heikkene.

Te, jotka käytätte paikallisten yritysten tarjoamia palveluita, tuette omalta osaltanne Suomen selviytymistä tämän hetkisestä kriisistä!

Arkisto

26.03.2020Koronavirus ja kotisiivous

"Koronavirusepidemia on aiheuttanut monenlaisia muutoksia maahamme ja uusia muutoksia on vielä tulossa. Eritoten hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen ja tarpeettomien ihmiskontaktien välttämisen tärkeys on korostunut."
Lue lisää ››

21.02.2020Tuntihintojen muutos

"Uudet tuntihinnat ovat 1.3."
Lue lisää ››

09.11.2017Kotipalvelut nyt myös arvonlisäverottomasti!

"Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä kotipalveluiden tukipalveluja (esim. siivous, asiointi- ja kauppa-apu, henkilökohtainen hoiva ja yksinkertaiset hoitotoimenpiteet) arvonlisäverottomasti henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia."
Lue lisää ››