Kodinhoitopalvelut Kemi-Keminmaa-Tornio alueella.

Kotipalvelut nyt myös arvonlisäverottomasti!

Julkaistu 09.11.2017
Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä kotipalveluiden tukipalveluja (esim. siivous, asiointi- ja kauppa-apu, henkilökohtainen hoiva ja yksinkertaiset hoitotoimenpiteet) arvonlisäverottomasti henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Teemme yhdessä palvelusuuunnitelman ja -sopimuksen, jossa määritellään palveluiden tarpeen peruste ja niiden sisältö. Palvelusopimus voidaan tehdä kertaluontoisesti, määäräajaksi tai toistaiseksi. Tästä aiheesta on lisätietoa verohallinnon sivuilla.

Arkisto

26.03.2020Koronavirus ja kotisiivous

"Koronavirusepidemia on aiheuttanut monenlaisia muutoksia maahamme ja uusia muutoksia on vielä tulossa. Eritoten hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen ja tarpeettomien ihmiskontaktien välttämisen tärkeys on korostunut."
Lue lisää ››

21.02.2020Tuntihintojen muutos

"Uudet tuntihinnat ovat 1.3."
Lue lisää ››

09.11.2017Kotipalvelut nyt myös arvonlisäverottomasti!

"Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä kotipalveluiden tukipalveluja (esim. siivous, asiointi- ja kauppa-apu, henkilökohtainen hoiva ja yksinkertaiset hoitotoimenpiteet) arvonlisäverottomasti henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia."
Lue lisää ››