Kodinhoitopalvelut Kemi-Keminmaa-Tornio alueella.

Kotipalvelu Annukka Tammelin

Kotipalvelu Annukka Tammelin on aloittanut toimintansa syksyllä 2004. Yritystoiminnassa panostetaan vakituisiin asiakassuhteisiin ja yksilöllisen palvelun tarjoamiseen asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi 1-4 viikon välein. Myös kertaluontoiset siivoukset kuuluvat toimenkuvaan (mm. joulu-, kevät- ja muuttosiivoukset).

Kotisiivous samoin kuin kaikki kodinhoitopalvelut, hoiva- ja hoitopalvelut, asioimisapu sekä peseytymisapu ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavia silloin kun ne tapahtuvat asiakkaan kotona tai hänen hallinnoimassa asunnossa. Vähennysoikeus koskee myös asiakkaan vanhempien tai isovanhempien luona tapahtuvaa työtä. Olet oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun, kun teemme palvelusopimuksen ja -suunnitelman ja toimintakykysi on alentunut ikääntymisen, sairauden tai muun vastaavan syyn johdosta.

Kaikki asiakkaat voivat tehdä kotitalousvähennyksen arvonlisäverottomasta hinnasta, kun vuotuinen omavastuuosuus 100 € on täyttynyt. Vähennyksen prosenttimäärä on vuonna 2021 40 %/asiakas ja enimmäismäärä on 2250 €/asiakas.

Sovi nyt ilmainen tutustumiskäynti, jossa arvioimme palveluntarpeesi!

Yhteydenotot arkisin, Annukka Tammelin, puh. 050 3294580
amtammelin@gmail.com
Lue lisää palveluista ››

Ajankohtaista

26.03.2020Koronavirus ja kotisiivous

"Koronavirusepidemia on aiheuttanut monenlaisia muutoksia maahamme ja uusia muutoksia on vielä tulossa. Eritoten hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen ja tarpeettomien ihmiskontaktien välttämisen tärkeys on korostunut."
Lue lisää ››

21.02.2020Tuntihintojen muutos

"Uudet tuntihinnat ovat 1.3."
Lue lisää ››

09.11.2017Kotipalvelut nyt myös arvonlisäverottomasti!

"Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä kotipalveluiden tukipalveluja (esim. siivous, asiointi- ja kauppa-apu, henkilökohtainen hoiva ja yksinkertaiset hoitotoimenpiteet) arvonlisäverottomasti henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia."
Lue lisää ››