Kodinhoitopalvelut Kemi-Keminmaa-Tornio alueella.

Kotipalvelu Annukka Tammelin

Kotipalvelu Annukka Tammelin on aloittanut toimintansa syksyllä 2004. Yritystoiminnassa panostetaan vakituisiin asiakassuhteisiin ja yksilöllisen palvelun tarjoamiseen asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi 1-4 viikon välein. Myös kertaluontoiset siivoukset kuuluvat toimenkuvaan (mm. joulu-, kevät- ja muuttosiivoukset).

Kotisiivous samoin kuin kaikki kodinhoitopalvelut, hoiva- ja hoitopalvelut, asioimisapu sekä peseytymisapu ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavia silloin kun ne tapahtuvat asiakkaan kotona tai hänen hallinnoimassa asunnossa. Vähennysoikeus koskee myös asiakkaan vanhempien tai isovanhempien luona tapahtuvaa työtä.

Vuonna 2019 tuntihinta arvonlisäveroineen on 33,48 € kotitalouksille.

Käytä nyt hyväksesi 50 %:n kotitalousvähennys vuoden 2019 verotukseen! Jatka vähennyksen keräystä tämän vuoden loppuun, niin ehdit saavuttaa vähennyksen enimmäismäärän 2 400 €/henkilö/vuosi.

Yhteydenotot arkisin, Annukka Tammelin, puh. 050 3294580
amtammelin@gmail.com
Lue lisää palveluista ››

Ajankohtaista

23.09.2018Työntekijää tarvitaan!

"Kotipalvelu Annukka Tammelin tarvitsee työntekijän vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kotisiivousta Kemi-Keminmaa -alueella ja työtunnit ja -kohteet vaihtelevat viikottain."
Lue lisää ››

09.11.2017Kotipalvelut nyt myös arvonlisäverottomasti!

"Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä kotipalveluiden tukipalveluja (esim. siivous, asiointi- ja kauppa-apu, henkilökohtainen hoiva ja yksinkertaiset hoitotoimenpiteet) arvonlisäverottomasti henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia."
Lue lisää ››